ISM - Budapest

IV. International Standards Meeting for Fitness (ISM)

az EHFA szervezésében

2013. november 21-22.

Hotel Mercure City Center Budapest

Fitnesz klub tulajdonosok, vezetők, edzők és a fitnesz, egészségfejlesztési, szabadidősport,
rekreációs szektor fejlődésében érdekelt szakemberek, üzletemberek részére 

Ebben az évben az ISM-en belül megrendezésre kerül a Közép Európai Fitness Kongresszus is, mely első sorban Kelet-Közép Európa, és a Balkán fitnesz szervezeteinek képviselőit célozza meg.

A 2013-as ISM központi témája: „Mozgásszegény - aktív életmód és edzés: a fitnesz szektor szerepe"

Megerősítést nyert a három előző ISM tapasztalatai alapján (London 2010, Brüsszel 2011, Barcelona 2012), hogy közös egyetértés mutatkozik a fitnesz/egészségfejlesztés oktatás színvonalának globális megközelítésében, a fitnesz szakemberek és a fitnesz szektor társadalmi szerepének elismertségében a világ számos országában, és legfontosabb tényként megállapítható, hogy a szektor nemzetközi szereplői képesek együttműködni, közös értékeket létrehozni.

Az ISM mára méltán lett a nemzetközi fitnesz szektoron belüli kooperáció leghitelesebb eseménye. A korábbi résztvevőktől nagyszerű visszajelzéseket kaptunk, és most is képviseljük a legfontosabb témákat, mindemellett a legjobb kapcsolatépítési lehetőséget kínáljuk mindenki számára, aki a szabadidősporttal, egészségfejlesztéssel és fitnesszel kapcsolatos minőségfejlesztésben, oktatásban, intézmények, vagy létesítmények vezetésében, üzemeltetésében érdekelt, ezt a szakmát tanulja, és professzionális módon szeretne részt venni iparágunk jelenének és jövőjének alakításában.

MEGHÍVÓ

 

Program

Részvételi díj:

ISM - 2013. november 21-22. csütörtök-péntek: 245 €
MFESZ tagoknak 50 % kedvezménnyel 125 €/fő.
Tartalmazza: 2 napos program részvételi díja, szendvics ebéd, kávé szünetek, vacsora és networking a Dunán, sétahajózással egybekötve november 21-én 20.00-tól.

Részletes információ: Kovács Katalin partnerkapcsolati referens, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mobil: +36 30 -757-6165