Rólunk

A Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetséget (MFESZ) a hazai fitnesz szektor fellendítésére, minőségi fejlesztésére és összefogására hoztuk létre 2010-ben. Alapító tagjaink a szektor jelentősebb vállalkozásai közül kerültek ki. 

Az MFESZ a fitnesztermek, a fitnesz szakemberek, a kormányzat és a lakosság közötti információáramlás biztosítására törekszik, felhívva a figyelmet a fitnesz termi edzésforma prevenciós és egészégfejlesztési jelentőségére, és az ehhez szükséges minőségi program szolgáltatásra és szakemberképzésre. 

Kiemelt fontosságú számunkra a fitnesz szakembereket kategorizáló regiszter, a HUREPS üzemeltetése, mely az edzők minőségbiztosítását végző európai rendszerhez kapcsolódik (EREPS). 

Szakmai konferenciák, továbbképzések, menedzserfórumok, networking találkozók szervezésével osztjuk meg saját, és partnereink tapasztalatait, illetve a nemzetközileg is bevált „legjobb gyakorlatokat”. 

További célunk, hogy a magyarországi fitnesz szektor tudatos szerveződését segítsük, támogassuk a nemzeti és nemzetközi szintű érdekképviselet, valamint az egységes minőségügyi fitnesz sztenderdek kialakítását, bevezetését is. Együttműködünk hazai és európai fitnesz és egészségfejlesztési szakmai szervezetekkel, kiemelt partnerünk a brüsszeli székhelyű EuropeActive. Hazai stratégiai partnerünk a MASPORT (Magyar Szabadidősport Szövetség). Tevékenységünk a fitnesz-szektor statisztikai feltérképezését, (Deloitte Fitnesz Piac Kutatás) szakmai érdekvédelmi rendszerének kialakítását, fejlesztésének és szabványosításának elősegítését és a fitnesztermekben történő edzés népszerűsítését is magába foglalja. 

Missziónk, hogy a hazai lakosságból minél többen, gyakrabban és aktívabban végezzenek testmozgást a fitnesz létesítményekben!
logo_white.png

A Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetséget (nyílvántartási szám: 13-02-0002953) a hazai fitnesz ipar fellendítésére hoztuk létre. 

Kövess minket

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőkézből a friss hírekről, információkról!

Copyright © 2020 Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetség

Weboldal: incluDesign.hu

+36 20 803 5790
2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 39/b.